Η περίπτωση δανεικού που θα απασχολήσει τον Κορδόν – Το παίρνει… προσωπικά – Τόσα δίνει για Μπακαμπού!


Η περίπτωση δανεικού που θα απασχολήσει τον Κορδόν – Το παίρνει… προσωπικά – Τόσα δίνει για Μπακαμπού!



Οι εξελίξεις στα θέματα των δανεικών στο λιμάνι και ο νέος προπονητής.



Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σε μεταγραφικό και… προπονητικό επίπεδο μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμένα μου προκύπτει πως ο προπονητής θα είναι ισπανόφωνος και κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι Ισπανός. Εκεί έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του ο Κορδόν. Δεν παίζουν με τις ίδιες πιθανότητες ο επόμενος προπονητής να είναι από τη Λατινική Αμερική με την Ισπανία», είπε αρχικά μετά το δημοσίευμα για τον Τζέσι Μαρς.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα θέματα των παικτών που ήταν ή είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό. «Δύσκολα θα δούμε κάποιον από τους δανεικούς που έπαιζαν σε άλλη ομάδα. Δεν αναφέρομαι σε όλους, αλλά με τους περισσότερους δεν έχει τρελαθεί ο Κορδόν. Ο Ζίνκερναγκελ είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο Βέλγιο, αλλά μένει να φανεί αν η Σταντάρ θα δώσει τα χρήματα που πρέπει στον Ολυμπιακό. Είναι από τις υποθέσεις που θα κοιτάξει προσωπικά ο Κορδόν, μαζί με τον νέο προπονητή που είναι να έρθει».

Και μίλησε για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι, όπως ο Εμβιλά ή ο Μπακαμπού: «Το θέμα είναι πως πηγαίνει προς φινάλε η συνεργασία με Εμβιλά. Συνεχίζεται το παιχνίδι με τον Μπακαμπού, στον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρχική και βελτιωμένη πρόταση και δεν έχει απαντήσει. Τελευταίο δημοσίευμα θέλει την Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς να δίνει 2,5 εκατ. το χρόνο. Έχει παίξει ξανά εκτός Ευρώπη. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη – Υπογράφει ο… νεός Τσιμίκας – “Ξενερωμένος” top ξένος!

 

  Ίντερ: Με πλακάτ για παίκτη της Μίλαν πανηγύρισε ο Ντούμφρις


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: