Παλαίμαχος παίκτης δίνει συμβουλές σε Καρυπίδη – Αυτόν τον τερματοφύλακα να πάρει ο Άρης


Παλαίμαχος παίκτης δίνει συμβουλές σε Καρυπίδη – Αυτόν τον τερματοφύλακα να πάρει ο Άρης



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο θέμα γκολκίπερ που έχει ανοίξει στους Κίτρινους και μάλιστα αναφέρει και ποια είναι η ιδανική περίπτωση μεταγραφής για τη θέση.



Γιάννης Ξανθόπουλος: Μία διαφορά της τάξεως των 30.000 ευρώ χωρίζει τον Άρη με τον έμπειρο γκολκίπερ Λευτέρη Χουτεσιώτη που έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Νίκαιας. Για τον Χουτεσιώτη, τις ικανότητές του και την διαπραγμάτευση που κάνει με τον Άρη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  που συνεργάστηκε με τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Μετά τον υποβιβασμό του Ιωνικού μένει ελεύθερος ο Λευτέρης. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Έχει τρομερή βελτίωση στον αέρα και στα πόδια τα δύο τελευταία χρόνια. Μετά τις δύο χρονιές στον Ιωνικό αξίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Δεν θα σταθεί εμπόδιο και δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.

Είναι καλό να τον αποκτήσει και ο Άρης που έχει ξένους παίκτες και πρέπει να γεμίζει το ρόστερ του με ικανούς Έλληνες παίκτες. Θα παλέψει σίγουρα και για την πρώτη θέση του τερματοφύλακα. Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει στον ανταγωνισμό και τον Κουέστα. Τι του λείπει του Χουτεσιώτη; Έχει τρομερή βελτίωση με τα πόδια. Λίγο πρέπει να βελτιώσει τις εξόδους του, ίσως μπορέσει να περάσει και τον Κουέστα. Με κλειστά μάτια θα τον έπαιρνα στο ρόστερ του Άρη”, είπε ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

  Φατίχ Τερίμ: Έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης μετά την ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Αλαφούζου: “Καμία σχέση με τη δολοφονία, γι’ αυτό είχε το αυτοκίνητο – Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: