"Τρελαμένος" με την επιστροφή του στον ΠΑΟ ο Ζέκα – Κρίνεται άμεσα παίκτης – Τι ισχύει για τις μεταγραφές


“Τρελαμένος” με την επιστροφή του στον ΠΑΟ ο Ζέκα – Κρίνεται άμεσα παίκτης – Τι ισχύει για τις μεταγραφές



Οι Πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φαίνεται ότι άμεσα θα πάρει αποφάσεις σχετικά με ποδοσφαιριστές της ομάδας.



Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα από το Πράσινο στρατόπεδο μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον ίδιο να αναφέρεται στο κλίμα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, σημειώνοντας ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου έκανε την πρώτη του ομιλία στους παίκτες, εκφράζοντας την χαρά και την εκτίμησή του, αλλά και την πίστη του προς τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα μίλησε για την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ενώ είχε και τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το παρών στην προπόνηση να δίνουν και οι Αϊτόρ και Γερεμέγεφ, με τον τελευταίο να κρίνεται τις επόμενες ημέρες για το αν θα δώσει κανονικά ή όχι το παρών στην προετοιμασία που θα γίνει στην Αυστρία.

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάνης μίλησε για τα μεταγραφικά αναφερόμενος στα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Ορμπελίν Πινέδα, ενώ για τις επόμενες κινήσεις είπε θα οι Πράσινοι κινούνται για στόπερ και χαφ, οι οποίοι το αργότερο μέχρι την Αυστρία θα έχουν αποκτηθεί.

  Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία για εξετάσεις ο Ερνανγκόμεθ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Mundo Deportivo: “Θετική η Θέλτα για Πινέδα – Δεν θα φτάσει κανείς τα 8 εκατ. του ΠΑΟ” (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: