Έρχονται τεράστιες αλλαγές στον Άρη μετά την πώληση βασικού παίκτη – "Λιφτινγκ" στην επίθεση


Έρχονται τεράστιες αλλαγές στον Άρη μετά την πώληση βασικού παίκτη – “Λιφτινγκ” στην επίθεση



Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της πώλησης του Ματέο Γκαρσία καθώς οι διαπραγματεύσεις του Αρη με την ομάδα του Μεξικό βρίσκονται στο τελικό στάδιο και μάλιστα εκτιμάται ότι στο επόμενο 24ώρο αναμένεται οριστική εξέλιξη με τις πιθανότητες να είναι συντριπτικές υπέρ της επίτευξης του deal.



Άρης: Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της πώλησης του Ματέο Γκαρσία καθώς οι διαπραγματεύσεις του Αρη με την ομάδα του Μεξικό βρίσκονται στο τελικό στάδιο και μάλιστα εκτιμάται ότι στο επόμενο 24ώρο αναμένεται οριστική εξέλιξη με τις πιθανότητες να είναι συντριπτικές υπέρ της επίτευξης του deal.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για κάτι που ξεκάθαρα επιθυμούν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Αυτό υποδηλώνει και η απουσία του ποδοσφαιριστή από τη χθεσινή προπόνηση η οποία αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης με τους «κίτρινους» και προφανέστατα έγινε στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεών του για την πώλησή του στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος. 

Χθες, η ΠΑΕ Αρης επιβεβαίωσε την ύπαρξη σοβαρής πρότασης από ομάδα του Μεξικό αποφεύγοντας την αναφορά της επωνυμίας της αν και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Ατλας Γκουανταλαχάρα. Κατά τις ίδιες πηγές, η προσφορά της τελευταίας δεν απέχει αρκετά από τις οικονομικές απαιτήσεις των «κίτρινων» – περίπου 1.000.000 ευρώ – ενώ ο ίδιος ο Αργεντίνος επιθετικός φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο. 

  Οριστικό: Στη 12άδα της Μακάμπι κανονικά ο Μπόλντγουιν

Καταλυτική μέρα θεωρείται η σημερινή αλλά είναι φανερό ότι οι πιθανότητες πλεονεκτούν συντριπτικά υπέρ του σεναρίου πώλησης. Αυτό εξάλλου επιδιώκει ο Αρης από το περασμένο καλοκαίρι. Καθόλου τυχαία τον ενέταξε στην transfer list του από τον περασμένο χειμώνα και κυρίως δεν προχώρησε στην παραμικρή συζήτηση μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διαφορά μεταξύ των προηγούμενων προσπαθειών πώλησης του παίκτη με την αντίστοιχη τωρινή είναι ότι πλέον οι «κίτρινοι» διαθέτουν τεχνικό διευθυντή. 

Σε αυτόν θα πέσει και το βάρος της εύρεσης παικτών στα επιθετικά άκρα καθώς σε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα πρέπει να βρει τουλάχιστον τρεις παίκτες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση αλλά δύο συμφωνίες που ήταν στα σκαριά, χάλασαν την τελευταία στιγμή με συνέπεια να μπει σε νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλους παίκτες. 

Εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Ματέο Γκαρσία ο Αρης θα… ξεμείνει στα άκρα με τον Λούις Πάλμα για τον οποίον επίσης υπάρχουν συζητήσεις για την πώλησή του. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι «γυμνός» στις θέσεις των winger μετά την ολοκλήρωση των συνεργασιών με τους Χουάν Ιτούρμπε, Ράφαελ Καμάτσο κι έχοντας σχετική αδυναμία από την ημέρα πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: metrosport.gr

  "Ο Άρης πάει μπροστα, ο Παναθηναϊκός; Στον τελικό θα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε Αθήνα με… καθυστέρηση ο Μαρτίνεθ – Ενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακό και ορεξάτος για δουλειά (Vid)

 

Διαβάστε επίσης: