Δυναμώνει για τη νέα χρονιά η Μονακό – Απέκτησε παίκτη έκπληξη


Δυναμώνει για τη νέα χρονιά η Μονακό – Απέκτησε παίκτη έκπληξη



Ο Τέρι Τάρπεϊ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τη Μονακό και αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση των Μονεγάσκων ενόψει της σεζόν 2023/24.

Η συμφωνία της Μονακό με τον Τέρι Τάρπεϊ (1994, 1μ95) είχε διαρρεύσει εδώ και μήνες. Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) πήρε και επίσημη μορφή. Οι νταμπλούχοι Γαλλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

“Είχα μία καλή συζήτηση με τον κόουτς Ομπράντοβιτς για περίπου 20′-30′ λεπτά πριν από τρεις εβδομάδες. Συζητήσαμε για τις κοινές μας αξίες, για τον τρόπο με τον οποίο κάνει τη διαχείριση της ομάδας και το τι περιμένει από εμένα. Στη Γαλλία έμαθα να προσαρμόζομαι στις ανάγκες κάθε προπονητή. Μοιάζω λίγο με τον Τζον Μπράουν, με την έννοια ότι θέλω να βρίσκομαι παντού στο παρκέ. Αυτό θέλω να φέρω στη Μονακό.

Από τους παίκτες ξέρω ήδη τον Οκομπό, τον Μακουντού και τον Ουαταρά. Αν και στο χώρο του μπάσκετ οι παίκτες γνωρίζονται λίγο ή πολύ μεταξύ τους. Πέρασα τα ιατρικά τεστ πριν αναχωρήσω από τις ΗΠΑ και είχε την ευκαιρία να μιλήσω με κάποια άτομα από το επιτελείο. Είναι όμορφο να εντάσσεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον”, είπε μεταξύ άλλων ο Τάρπεϊ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μονεγάσκων.

Να θυμίσουμε πως ο Τάρπεϊ κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα στο EuroBasket 2022, αποτελώντας ένα πολυεργαλείο στη φαρέτρα του Βενσάν Κολέ και βοηθώντας τους Γάλλους να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο.


Πηγή
  Game 2 για Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό - Πού θα το δούμε
 

Διαβάστε επίσης: