Αποκαλυπτικός ο Αντετοκούνμπο – Αυτοί οι στόχοι του με τον ΠΑΟ – "Μου είπε ο Θανάσης να υπογράψω"


Αποκαλυπτικός ο Αντετοκούνμπο – Αυτοί οι στόχοι του με τον ΠΑΟ – “Μου είπε ο Θανάσης να υπογράψω”



Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Πρασίνων έκανε ο Έλληνας σέντερ όπου αναφέρθηκε τόσο στους στόχους του με την ομάδα, όσο και πως κατέληξε να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Κώστας Αντετοκούμπο: Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Έλληνας σέντερ, όπου έδειξε ανυπόμονος να παίξει μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, αλλά και να εργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και η ομάδα να προκριθεί στο Final Four της Euroleague.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της ομάδας. Νιώθω υπερηφάνεια και είμαι έτοιμος να μπω στο παρκέ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ρώτησα και τον Θανάση και τον Γιάννη. Πάντα ρωτάω τα αδέρφια μου για τις προτάσεις που έχω. Ο Θανάσης μου είπε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα, μου είπε να αποδεχθώ την πρόταση και εγώ τον άκουσα.

Ο στόχος μου με τον Παναθηναϊκό είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς Αταμάν είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ένας δυνατός χαρακτήρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι ένα τρομερό γήπεδο, το καλύτερο της Ευρωλίγκας. Ανυπομονώ πραγματικά να δω τον κόσμο και να ακούσω το θόρυβο που δημιουργείται. Σας περιμένω όλους εκεί.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι ελπίζω να σας δω εδώ, στο ΟΑΚΑ. Να είναι συνέχεια γεμάτο και να ζητωκραυγάζετε για την ομάδα“, είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

  Premier League:Ισόπαλη (2-2) η Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ – “Ντόμινο” με Παπαγιάννη… Ολυμπιακό – Deal 2.5 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: