Αταμάν: "Θα πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες – Θα… ανησυχεί ο Μπαρτζώκας" – Η ατάκα που του είπε ο Γιαννακόπουλος


Αταμάν: “Θα πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες – Θα… ανησυχεί ο Μπαρτζώκας” – Η ατάκα που του είπε ο Γιαννακόπουλος



Αποκαλύψεις από τον Τούρκο τεχνικός για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και ατάκες για τον “αιώνιο” αντίπαλο!

Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο “BeINsports”, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε την άποψε ότι ο Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλλον θα… ανησυχούν για την πρόσληψή του στους Πράσινους.

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν… άγχος που ήρθα, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Επίσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα… ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος κόουτς.

Ο Αταμάν παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να πάρει μαζί του στον Παναθηναϊκό τούς Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ, οι οποίοι όμως επέλεξαν να μείνουν στην Εφές.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Ωστόσο, αφού πήρνα το συμβόλαιο, που ήθελαν στην Αναντολού Εφές, δεν ήθελα να τους βάψω τα μάτια με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ωστόσο, ο Αταμάν, μιλώντας για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, έριξε… βόμβες, καθώς είπε: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»!

Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς μίλησε και στο TRT Sports και αποκάλυψε μία ατάκα που του είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τον εντυπωσίασε.

  "Ούτε πέρυσι ούτε φέτος αγχώθηκα καθόλου με τον Παναθηναϊκό"

«Στις πρώτες επαφές ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου είπε “Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα επαναφέρει αυτό το μέρος, αυτή την ομάδα, στα πόδια της”. Αυτό με εντυπωσίασε πολύ», επισήμανε ο Αταμάν.

«Αυτή η κουβέντα ήταν αρκετή για μένα για να βρω μία νέα πρόκληση», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σπουδαίο γήπεδο, όπως είναι το ΟΑΚΑ 22.000 θέσεων. Και αυτοί λογικά περιμένουν από μένα με ένα καινούργιο ρόστερ να έρθουν οι παλιές καλές ημέρες». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ – Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα – Επαφές με top όνομα o ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: