Μόλις έσκασε: Οριστική απόφαση από Βεζένκοφ – Εκεί συνεχίζει την καριέρα του!


Μόλις έσκασε: Οριστική απόφαση από Βεζένκοφ – Εκεί συνεχίζει την καριέρα του!



Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο MVP της φετινής Euroleague!

Είναι οριστικό! Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο MVP της φετινής Euroleague αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Επόμενος σταθμός, όπως καταλαβαίνετε, είναι οι Σακραμέντο Κινγκς, των οποίων την πρόταση αποδέχτηκε ο πρώην, πλέον, άσος των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έσπασε όλα τα κοντέρ φέτος, με 17.6 πόντους και 7.5 ριμπάουντ μέσο όρο.

Η πρόταση άγγιξε τα 6,5 εκατ.δολάρια τον χρόνο για την επόμενη τριετία, από το οποίο αφαιρείται η εφορία και άλλα 750.000 δολάρια, επειδή οι ομάδες του NBA δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από 750.000 δολάρια για buy out, με τη ρήτρα του Βεζένκοφ να είναι στο 1.500.000.

Αυτό σημαίνει, ότι τα καθαρά του έσοδα αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

 

Το ενδιαφέρον των Κινγκς για τον Βεζένκοφ ξεκινά από πέρσι το καλοκαίρι, όταν τα δικαιώματά του μεταφέρθηκαν από το Κλίβελαντ. Τότε το ενδιαφέρον δεν κατέληξε σε γάμο, αλλά φέτος όμως κάποιες εξελίξεις δρομολόγησαν το χαρμόσυνο γεγονός.

  Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Μην αδικήσουν τον εαυτό τους"

Η ανταλλαγή του Χολμς έπαιξε τον δικό της ρόλο στο να ανοίξει χώρος στο salary cap. Οι υπογραφές των Χάρισον Μπαρντ και Τρέι Λάιλς γέμισαν το ρόστερ, με τη Mid-level exception των 7.7 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο να πηγαίνει στοχευμένα στον Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβα” από Παρτιζάν για Σλούκα – Διαψεύδουν ότι τον θέλουν – “Αποφάσισε να πάει στη…”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: