Deal εκατομμυρίου από Καρυπίδη με ισπανική ομάδα για τον "εκλεκτό" επιθετικό – Γιατί "τσινάει" ο παίκτης! (Vid)


Deal εκατομμυρίου από Καρυπίδη με ισπανική ομάδα για τον “εκλεκτό” επιθετικό – Γιατί “τσινάει” ο παίκτης! (Vid)



Ο ισχυρός άνδρας των Κίτρινων τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως φαίνεται κάτι να… περιμένει από την Ισπανία.

Ο μεγάλος στόχος του Άρη για την γραμμή κρούσης του είναι ο Λόρεν Μορόν και οι τελευταίες εξελίξεις είναι κυρίως θετικές στο θέμα της μεταγραφής του από την Ρεάλ Μπέτις.

Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας για τον 29χρονο επιθετικό, προσφέροντας περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι η θετική απάντηση του παίκτη.

Ο Μορόν δείχνει να στυλώνει τα πόδια αξιώνοντας όλο το ποσό της επόμενης σεζόν από την Μπέτις (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024), θέλοντας ίσως με αυτό τον τρόπο να κερδίσει λίγο χρόνο μήπως προκύψει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα της La Liga.

Πάντως, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, αφού μόνο ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν μπορούν να φθάσουν σε αυτά τα νούμερα, που δίνει ο Άρης, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

  Ολυμπιακός: Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ και η... κατάρα 35 ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μπράμπετς και Παναθηναϊκό – Τι απαντάει ο Καρυπίδης στα 2 εκατομμύρια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: