Σπουδαία κίνηση από ΠΑΟ – Ανακοίνωσε συμβόλαιο με ταλεντάρα – Έβγαλε μάτια στην Αυστρία! (pic-vid)


Σπουδαία κίνηση από ΠΑΟ – Ανακοίνωσε συμβόλαιο με ταλεντάρα – Έβγαλε μάτια στην Αυστρία! (pic-vid)



Επιβράβευσε τον νεαρό για την εξαιρετική προετοιμασία που έκανε.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Ελτον Φικάι. Ο 18χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2016. 

Με αυτή την κίνηση η διοίκηση των Πράσινων θέλει να επιβραβεύσει το νεαρό ταλέντο της ομάδας, που είχε εξαιρετική εικόνα στην πρόσφατη προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Έλτον Φικάι. Ο Αλβανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Φικάι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να υπογράψω σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ακόμη περισσότερο γιατί είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και αγωνίζομαι στην ακαδημία του. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όπου και όποτε χρειαστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Φικάι μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη από Αταμάν – NBAer ο “εκλεκτός” του για “4άρι” – Draft από Σπερς, παίζει και σέντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
 


Πηγή
  "Ούτε πέρυσι ούτε φέτος αγχώθηκα καθόλου με τον Παναθηναϊκό"
 

Διαβάστε επίσης: