Σε αυτόν στρέφεται ο ΠΑΟ μετά το "όχι" Καρυπίδη για Μπράμπετς – Πήρε θέση και ο Νικολογιάννης!


Σε αυτόν στρέφεται ο ΠΑΟ μετά το “όχι” Καρυπίδη για Μπράμπετς – Πήρε θέση και ο Νικολογιάννης!



Ο στόπερ που “βλέπει” το Τριφύλλι μετά το διαφαινόμενο “ναυάγιο” με τον Γιακούμπ Μπράμπετς. Τι είπε στον “αέρα” ο Τάσος Νικολογιάννης.

Κοντά στην απόκτηση του Τσιντόζιε Αβαζιέμ της Μποαβίστα φέρνει τον Παναθηναϊκό νέο δημοσίευμα από τη Νιγηρία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ”soccernet.ng”, η οποία αναφέρει πως:

«Ο Τσιντόζιε Αβαζιέμ βρίσκεται στα πρόθυρα να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, σηματοδοτώντας μια πιθανή αλλαγή στην καριέρα του. Ο πολύ περιζήτητος παίκτης έχει τραβήξει την προσοχή των ”πράσινων”, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την άμυνά τους με τον πρώην σταρ της Χάιντουκ του Σπλιτ».

Εντούτοις, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφενός πως είναι έτσι τα πράγματα με τον Αφρικανό στόπερ και αφετέρου πως είναι αυτός ο «εκλεκτός» για το κέντρο της άμυνας, μετά τα όσα έγιναν με την περίπτωση του Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη.

Πάντως και χθες το ”owngoalnigeria.com” έγραψε πως ο Αβαζίεμ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και μένει να τα βρει ο σύλλογος και με την Μποαβίστα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η ομάδα από την Πορτογαλία φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ.

«Ο Αβαζίεμ είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Κροατία με τη Χάιντουκ, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Κροατίας. Έκανε 36 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ωστόσο, η κροατική ομάδα δεν μπόρεσε να τα βρει με την Μποαβίστα για τη μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αβαζίεμ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με την ομάδα για το κόστος. Η Μποαβίστα θα απαιτήσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης, που θα οριστεί, αν προχωρήσει το θέμα.

Η Μποαβίστα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Πόρτο, ενώ έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Αβαζίεμ», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

  Δημοσίευμα βόμβα από Σερβία: «Φεύγει ο Πάντερ από Παρτίζαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού – “Βέτο” από Αταμάν – Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: