Γι’ αυτό πήρε Σίκμα ο Ολυμπιακός – "Αρπάζει" γκαρντ από τη λίστα Αταμάν – Plan…C χωρίς μεταγραφή! (Vid)


Γι’ αυτό πήρε Σίκμα ο Ολυμπιακός – “Αρπάζει” γκαρντ από τη λίστα Αταμάν – Plan…C χωρίς μεταγραφή! (Vid)



Γιατί ο Μπαρτζώκας κατέληξε στον Αμερικανό και η έκπληξη. Ποιον γκαρντ εξετάζουν οι Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες και το ενδεχόμενο να μην έρθει κανένας παίκτης τελικά για την περιφέρεια. Το Sportdog.gr μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες…

Ολυμπιακός: Το ημερολόγιο δείχνει μέσα Ιουλίου και οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν κάνει τις βασικές τους κινήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για να κλείσει το ρόστερ του. Εδώ και πολλές μέρες έχει πάρει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, την Πέμπτη (12/7) συμφώνησε με τον Λουκ Σίκμα για να καλύψει το κενό του Σάσα Βεζένκοφ.

Είναι ποιοτικός παίκτης ο πρώην της Αλμπα, αλλά δεν είναι της κλάσης του Βούλγαρου. Ειδικά στο εκτελεστικό κομμάτι. Ως δημιουργός ο Σίκμα είναι καλύτερος από τον Βεζένκοφ: οι περίπου πέντε ασίστ ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι στοιχείο, που μιλάει από μόνο του. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν θέλει μόνο δημιουργία. Θέλει και σκοράρισμα, που ο Σίκμα δεν μπορεί να το δώσει όσο το έδινε ο νέος παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς. Είναι, όμως, οι ποιοτικές λύσεις τόσο λίγες στην αγορά, που σίγουρα δεν μπορείς να βρεις αυτό, που ακριβώς θες.

  Κράξιμο Κασάνο σε Ιντσάγκι: "Εχετε καταλάβει τι έκανε;"

Στο κομμάτι του περιφερειακού, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα ήταν η ιδανική επιλογή για τους Πειραιώτες, είναι, όμως, άγνωστο αν θα αφήσει τον ομογενή γκαρντ να φύγει ο Ιτούδης από την Φενέρ. Συν τοις άλλοις για τον Ντόρσεϊ καραδοκεί πως και πως και ο Παναθηναϊκός, που ψάχνει παίκτη για να κλείσει την περιφέρειά του.

Αν δεν υπάρξει εξέλιξη με τον Ντόρσεϊ, οι Πειραιώτες ενδεχομένως να στραφούν στην αγορά της Αμερικής, εκεί, όπου υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές. Όπως ο Μπριν Φορμπς, που ακούστηκε πριν από μερικές μέρες για τον Παναθηναϊκό.

Στον Ολυμπιακό κατανοούν ότι υπάρχουν δυσκολίες, δεν αγχώνονται, όμως, και είναι σίγουροι ότι και του χρόνου θα έχουν ομάδα, που θα πάει να χτυπήσει την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο.

Πάντως, υπάρχει και ένα σενάριο, που λέει ότι οι Πειραιώτες ίσως δεν πάρουν ένα ακόμη γκαρντ. Σενάριο, όμως, που μάλλον είναι μακριά από την πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μεταγραφή”-έκπληξη από Μπαρτζώκα – Γκαρντ με μακρύ κορμί – Φέρνει δύο παίκτες ο Ολυμπιακός


Πηγή
  Ολυμπιακός: Καλύτερος από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
 

Διαβάστε επίσης: