Επίσημη ενημέρωση από τον Άρη – Αυτά ισχύουν με τον τραυματισμό του Μπράμπετς


Επίσημη ενημέρωση από τον Άρη – Αυτά ισχύουν με τον τραυματισμό του Μπράμπετς



Μεγάλη ήταν η αγωνία στους Κίτρινους μετά τον τραυματισμό του Τσέχου στόπερ κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Εθνικό Άχνας με τους ανθρώπους της ομάδας μια μέρα μετά να κάνουν γνωστή την κατάστασή του.

Άρης: Μεγάλη ανακούφιση στους Κίτρινους μιας και την Παρασκευή (21/7) έκαναν γνωστή την κατάσταση της υγείας του Γιακούμπ Μπράμπετς, που τραυματίστηκε στο φιλικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αναφέροντας ότι ο Τσέχος έχει οστικό οίδημα στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι γλιτώνει τα χειρότερα.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την αερόβια βάση).

Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Κυριακής (23/07) στο «Δασυγένειο». 

* Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και αντικαταστάθηκε, υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική και μαγνητική τομογραφία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας“, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελειώνει εντός της ημέρας η μεταγραφή Μίροτιτς – Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα, έδωσαν ήδη τα χέρια!


Πηγή
  Σάββας Καλεντερίδης: Ξέφυγε η κόντρα Αταμάν-Μακάμπι!
 

Διαβάστε επίσης: