Νύχτα τρόμου στο Παρίσι για Ντοναρούμα και τη σύντροφό του. Είναι ο 8ος παίκτης της Παρί που πέφτει θύμα ληστείας.


Νύχτα τρόμου στο Παρίσι για Ντοναρούμα και τη σύντροφό του. Είναι ο 8ος παίκτης της Παρί που πέφτει θύμα ληστείας.



 Οπλισμένοι κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα στο διαμέρισμα του γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζίτζο Ντοναρούμα όπου διαμένει με τη σύντροφό του, Αλέσια Ελεφάντε. Κι αφού τους χτύπησαν και τους έδεσαν εξαφανίστηκαν με λεία κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, σε μετρητά, αλλά και σε κοσμήματα αξίας.

 Ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας και η σύντροφός του, αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, κατάφεραν να απελευθερωθούν και να ζητήσουν βοήθεια σε κοντινό ξενοδοχείο πριν μεταφερθούν, με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η φίλη του είναι καλά στην υγεία της, ο Ντοναρούμα είναι ελαφρά τραυματίας και δεν έγινε γνωστό εάν θα μπορέσει αύριο ν’ ακολουθήσει την αποστολή της Παρί που πετάει για τουρνέ προετοιμασίας δύο εβδομάδων, σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα.

 Η ένοπλη ληστεία σε βάρος του Ντοναρούμα είναι η 8η με θύμα έναν ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν γεγονός που, από τη μία μπορεί να μην προκαλεί έκπκηξη, από την άλλη όμως γεννά μεγάλα ερωτήματα γιατί και οι 8 διέμεναν ή διαμένουν ακόμη στο 8ο Arrondissement του Παρισιού, δηλαδή στην ακριβότερη, περισσότερο σικ και καλά φυλασσόμενη περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας, ούτε ένα χιλιόμετρο μακριά από το Μέγαρο Ελιζέ, δηλαδή την προεδρική κατοικία.

  Απαλλάχθηκε ο Καρυπίδης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

 Πριν τον Ιταλό, ανάλογες στιγμές τρόμου και πανικού έζησαν στο Παρίσι και οι Ντι Μαρία, Ικάρντι, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ρίκο, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Τσούπο Μότινγκ οι οποίοι όλοι τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με κακοποιούς, είτε στα διαμερίσματά τους, είτε μέσα στα αυτοκίνητά τους, στον δρόμο προς τα σπίτια τους αναγκασμένοι, υπό την απειλή όπλων ή λοστών να τους δώσουν ό,τι είχαν πάνω τους.

 Το Όσκαρ ατυχίας κερδίζει, τρόπος του λέγειν ο Αργεντινός Άνχελ Ντι Μαρία που είχε πέσει θύμα ληστείας, τόσο στο Παρίσι, όσο όμως και πέρυσι, στο Τορίνο όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Γιουβέντους. Στο Τορίνο είχαν πέσει θύματα και οι Μαρκίζιο, Βλάχοβιτς, στο Μιλάνο οι Σέιντορφ, Καστιλέχο, Τέο Φερνάντεζ και Μπονούτσι, που την ώρα που έβγαζε το rolex του από τον καρπό του, είχε προλάβει τουλάχιστον να ρίξει μία μπουνιά στον κουκουλοφόρο. Στη Μπρέσια, ο Τόνι. Στο Μπέργκαμο ο Μουριέλ, γύρισε σπίτι ύστερα από ένα Αταλάντα- Βιγιαρεάλ και το βρήκε, στην κυριολεξία άδειο. Στη Νάπολι, ο Μπεχράμι βρέθηκε μες στη νύχτα, χωρίς μετρητά, ρολόι, αλλά και αυτοκίνητο. Στον Άλαν επιτέθηκαν χωρίς να ενδιαφερθούν εάν είχε δίπλα του τη σύζυγό του ή τα δύο τους παιδιά. Ενώ το πλέον κωμικοτραγικό συνέβη πριν λίγα χρόνια, πάντα στη Νάπολι στον τότε αρχηγό της Λορέντσο Ινσίνιε.

  Η Ελένη Βουλγαράκη προβλέπει θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακο

 Ληστές με σκούρα κράνη, πάνω σε μηχανές σταμάτησαν το αυτοκίνητό του στο δρόμο: κι αφού τον διέταξαν να τους δώσει ό,τι μετρητό είχε πάνω του, αλλά και όποιο κόσμημα φορούσε η γυναίκα του, τον παρακάλεσαν, στην περίπτωση που την ερχόμενη Κυριακή έβαζε γκολ στη Φιορεντίνα να τους το αφιερώσει…      


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: