All in Γιαννακόπουλου για Μίχαϊλιουκ – Ανατροπή με Γκριγκόνις-Ντόρσεϊ – Έκπληξη με Αμερικανό από Euroleague


All in Γιαννακόπουλου για Μίχαϊλιουκ – Ανατροπή με Γκριγκόνις-Ντόρσεϊ – Έκπληξη με Αμερικανό από Euroleague



Κυνηγούν “κόλπο γκρόσο” με τον εκλεκτό του Ολυμπιακού! Οι Πράσινοι φουλάρουν για τρεις δυνατές μεταγραφές και προτεραιότητά τους έχουν Ευρωπαίους παίκτες μετά από εισήγηση του Αταμάν. Μόνο αν δεν βρουν αυτό που θέλουν, θα φέρουν παίκτη που δεν έχει παίξει ξανά εδώ…

Ο Παναθηναϊκός περιμένει από στιγμή τα νέα για την περίπτωση του Τορνίκε Σενγκέλια, αλλά παράλληλα δουλεύει κι άλλα κομμάτια, που αφορούν στο ρόστερ του. Δουλεύει, δηλαδή, και την θέση «2-3» με την οποία λογικά θα κλείσει την μεταγραφική του δραστηριότητα.

Θα πάρει, δηλαδή, «5άρι», «4άρι» και με το «2-3άρι» ο Εργκίν Αταμάν θα έχει ήσυχο το κεφάλι του.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ, ο Ουκρανός, που τελευταίως ήταν στους Χόρνετς, είναι ο μεγάλος στόχος του «τριφυλλιού», αλλά δεν είναι και πολύ εύκολος. Και αυτό γιατί ο 26χρονος έχει ως βασικό στόχο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ηδη μάλιστα λέγεται ότι έχει και μία πρώτη πρόταση από εκεί.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον περιμένει για κάποιες μέρες ακόμη, έχοντας βέβαια και δεμένο τον γάιδαρο του. Ο Μάριους Γκριγκόνις έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, επομένως υπάρχει ήδη μία πολύ καλή λύση στα χέρια του Αταμάν. Ο τελευταίος ψάχνει για ακόμη καλύτερη επιλογή, για αυτό και έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Ουκρανό. Αν δεν τα καταφέρει με τον Μίχαϊλιουκ, τότε είναι πιθανό να πάει στη λύση του Γκριγκόνις, αν και ο φετινός Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει τον κόσμο σε εκπλήξεις.

Και όσο υπάρχουν ακόμη παίκτες, όπως ο Χίλιαρντ, ελεύθεροι, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

  Παναθηναϊκός: Sold out σε 2,5 ώρες, περίμεναν 80.000!

Ο Αταμάν λέει ότι καλό είναι να μην πάει φέτος σε παίκτες από το ΝΒΑ, εκτός αν είναι περίπτωση σαν του Μίχαϊλιουκ, που είναι Ευρωπαίος.

Όπως δεν θα έλεγε όχι και στην περίπτωση του Χουάντσο Χερνανγκόμεθ με τον Ισπανό, όμως, να έχει θέσει προτεραιότητα να συνεχίσει στο ΝΒΑ και τον Παναθηναϊκό βέβαια να ασχολείται εδώ και μέρες με τον Σενγκέλια.

Η Φενέρ από την πλευρά της παίρνει τον Ραούλ Νέτο, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον Ντόρσεϊ, επηρεάζει τον Καλάθη, που φεύγει. Ντόρσεϊ, λοιπόν, δύσκολα θα υπάρξει για τους «πράσινους», οπότε αυτοί ασχολούνται και θα ασχοληθούν για αυτή την θέση με Μίχαϊλιουκ, Γκριγκόνις και με όποια άλλη ξεχωριστή περίπτωση υπάρχει ή θα υπάρξει τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ψηλός πολυεργαλείο, πυλώνας για τον νέο ΠΑΟ – Σχήματα με ευελιξία ο Αταμάν – Ιδανικός για Βιλντόζα, Σλούκα”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: