Εκεί στάθηκε ο Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο – Ατάκες για το ντεμπούτο Πισάρο


Εκεί στάθηκε ο Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο – Ατάκες για το ντεμπούτο Πισάρο



Η Ένωση δεν είχε κανένα θέμα να πάρει τη νίκη κόντρα στον Βόλο και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Αργεντίνος τεχνικός της ομάδας στάθηκε στα υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού που υπάρχουν.

Ματίας Αλμέιδα: Στο γεγονός ότι στο εσωτερικό της ΑΕΚ υπάρχει υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ των παικτών στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης, μετά το φιλικό κόντρα στον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Ροντόλφο Πισάρο.

Για την πολύ καλή εικόνα της ΑΕΚ σε ακόμα ένα φιλικό: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Υπάρχουν καλά πράγματα και άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε. Το σημαντικό που βλέπω είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες. Αυτός θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε πράγματα στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί».

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πισάρο: «Πιστεύω το να αλλάξεις ένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο στην προσαρμογή. Τον είδα καλά όμως. Έχουμε παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Αθήνα για αποθεραπεία και είναι σημαντικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

  Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Τρομερή αποθέωση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Αγγελόπουλων σε Έλληνες – “Βασικό ρόλο ο Γιαννούλης, έκπληξη ο Λούντζης” – Σέντερ 2.10μ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: