Σούπερ αποκάλυψη – Αυτοί οι λόγοι αποχώρησης Μπότο – Πως έφτασε στην απόφαση ο Σαββίδης


Σούπερ αποκάλυψη – Αυτοί οι λόγοι αποχώρησης Μπότο – Πως έφτασε στην απόφαση ο Σαββίδης



Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ουσιαστικά «κλειδώσει» η αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο από τον ΠΑΟΚ αφού είχε καταθέσει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης και του Ιβάν Σαββίδη.
 

ΠΑΟΚ: Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ουσιαστικά «κλειδώσει» η αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο από τον ΠΑΟΚ αφού είχε καταθέσει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε με «πράσινο φως» στην αποχώρηση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή που με επιστολή του είχε ενημερώσει για τα-κατά την δική του γνώμη-προβλήματα συνεργασίας, συμπεριλαμβάνοντας και την σχέση του με το τμήμα Ελλήνων σκάουτς που υπάρχει στον Δικέφαλο. Αλλά τα προβλήματα δεν ήταν μόνο αυτά, σύμφωνα με τον Μπότο…

Το ζήτημα της αποχώρησης «πάγωσε» για περίπου μια εβδομάδα τελικά όμως, προχώρησε και φτάσαμε στο δημοσίευμα από την Ιταλία που έκανε τελικά τους πάντες να παραδεχθούν ότι πολύ σύντομα ο 57χρονος αθλητικός διευθυντής θα αποτελέσει παρελθόν. Τι δεν πήγε καλά σε αυτή την σχέση όμως;

  "Τρελάθηκαν" στο Ισραήλ με το sold out του Παναθηναϊκού!

Η κάθε πλευρά έχει τα δικά της να λέει για τα λάθη, αλλά για να φτάσουμε σε μια τέτοια κατάσταση αναμφίβολα και οι δυο πλευρές έχουν κάνει λάθη. Το λάθος του Μπότο ήταν ότι μπήκε πολύ ορμητικά στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, χωρίς πρώτα να αναλύσει τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο κλαμπ.

Επέλεξε να προτείνει να δοθούν χρήματα για τον Κουαλιάτα την στιγμή που υπήρχε προς αξιοποίηση το πρότζεκτ Κωνσταντέλιας, ενώ έκανε και εισήγηση να δοθούν 3.000.000 ευρώ περίπου για τον Φιλίπε Σοάρες, ενώ η ομάδα είχε (και ακόμη έχει ανάγκη για έναν παίκτη πρώτης γραμμής για τη μεσαία γραμμή).

Δεν είχε και καθόλου επαφή με το τμήμα των Ελλήνων σκάουτς της ΠΑΕ και προσπάθησε από την αρχή να δουλέψει μόνο με το δικό του τιμ, ακυρώνοντας όλους τους υπόλοιπους. Σιγουρα μπορεί να πιστωθεί μεταγραφες όπως αυτές των Κοτάρσκι και Νάρεϊ, αλλά το πρόσημο στην παρουσία του στον Δικέφαλο θα μπορουσε να ειναι πιο… θετικό.

Πηγή: sfina.gr

  Ατακάρες Αναστόπουλου για Ολυμπιακό: "Κοντοζυγώνει το ευρωπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πλάνο Αταμάν για Σενγκέλια και Μίροτιτς – Φήμες για αδιανόητη πρόταση ΠΑΟ – Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: