"Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη ξένος τεχνικός – "Μοιάζει με Δουβίκα ο Μορόν – Killer στο σκοράρισμα"


“Φτιάχνει” τον κόσμο του Άρη ξένος τεχνικός – “Μοιάζει με Δουβίκα ο Μορόν – Killer στο σκοράρισμα”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός ξένος τεχνικός όπου αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κίτρινων αναφέροντας ότι είναι δεινός σκόρερ.

Άνχελ Λόπεθ: Με τα καλύτερα λόγια για τον Λόρεν Μορόν μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Ισπανός τεχνικός του Εθνικού Άχνας σημειώνοντας ότι ο συμπατριώτης του είναι δεινός σκόρερ και στο στυλ παιχνιδιού του θυμίζει τον Τάσο Δουβίκα.

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει ξεκινήσει νωρίτερα από εμάς την προετοιμασία του, ήταν πιο έτοιμος από εμάς γιατί αυτό το παιχνίδι ήταν η πρόβα τζενεράλε του , ωστόσο και εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Άρης είναι ο Άρης, θέλει να έχει υψηλούς στόχους και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αποτελεί μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον Μορόν: «Ξέρω πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, για να είμαι ειλικρινής το στυλ του μοιάζει πολύ με τον Τάσο Δουβίκα τον οποίο είχα στον Βόλο και πιστεύω ότι έχει ένα πολύ καλό σώμα, δυνατό. Είναι πραγματικά ένας killer με έφεση στο σκοράρισμα, μπορεί επίσης να αγωνιστεί με την πλάτη στην εστία και να κάνει τη διαφορά στον Άρη. Όλα εξαρτώνται από το κίνητρο που θα έχει στη νέα του ομάδα», είπε ο Άνχελ Λόπεθ.

  Αντύπας: "Για βιβλίο όσα κατάφερε ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφουν 5 παίκτες στον Ολυμπιακό – Φορ, 8αρι και Κανός – Αλλαγή πολιτικής με… Μιλτιάδη Μαρινάκη!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: