"Τρελό" σενάριο για μπακ της Πόρτο στον Ολυμπιακό – Αξίζει 8 εκατομμύρια ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)


“Τρελό” σενάριο για μπακ της Πόρτο στον Ολυμπιακό – Αξίζει 8 εκατομμύρια ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια εξαιρετική, αλλά συνάμα πολύ δύσκολη περίπτωση φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση του αντί-Ρέαμπτσιουκ.

Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο ο Ολυμπιακός, για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ είναι αυτή του Ζαϊντού της Πόρτο.

Πρόκειται για τον 26χρονο Νιγηριανό, ο οποίος αγωνίζεται στους “δράκους” από το 2020 και φυσικά πρόκειται για πολύ ζόρικη περίπτωση, αφού έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2027, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, προχθές (4/8) το βράδυ ο Αφρικανός άσος τραυματίστηκε και μάλιστα υπάρχουν φόβοι ότι είναι αρκετά σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα χρειαστεί να μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της Πόρτο, όπως είναι απόλυτα λογικό, το όνομά του βγαίνει αυτόματα από τη λίστα των Ερυθρόλευκων, που δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ, μετά την πώληση του Ρέαμπτσιουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας.

  "Mπουμ" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για Αλμέιδα - Αυτή η ομάδα τον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ξυράφια” στις πτέρυγες του Μαρτίνεθ – Παικταράδες των 35 και 26 γκολ – “Ταΐζουν” συνεχώς τους φορ! (Vids)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: