"Θα χτυπήσει τα ματς με τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός – Σε αυτή τη θέση η προτεραιότητα στα μεταγραφικά"


“Θα χτυπήσει τα ματς με τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός – Σε αυτή τη θέση η προτεραιότητα στα μεταγραφικά”



Τα τελευταία νέα αναφορικά με τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αλλά και την προετοιμασία για τα ματς με τη Μαρσέιγ, μετέφερε o Διονύσης Δεσύλλας.

Καμία διάθεση να «επαναπαυθεί» στην εξασφάλιση των ομίλων του Europa League δεν έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του Tριφυλλιού τόνισε ότι τα επικείμενα παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο, θα διεξαχθούν σε μια περίοδο που οι ομάδες δεν έχουν φτάσει 100% της ετοιμότητας τους και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί: «O Παναθηναϊκός έχει να δώσει μια μεγάλη μάχη. Το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, δεν σημαίνει ότι θα επαναπαυθεί. Θα προσπαθήσει να τα ”χτυπήσει” και να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Champions League».

 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα: «Δεν έχει δείξει κάτι συγκεκριμένο ο Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα αν και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν μια με δύο αλλαγές», ενώ για την πιθανή συμμετοχή του Τσέριν τόνισε: «Από την στιγμή που ο Τσέριν έχει μπει και προπονείται κανονικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για τη συμμετοχή του».

Αναφορικά με τα μεταγραφικά τόνισε: «Στόχος του Παναθηναϊκού ήταν εξ αρχής μια πολύ καλή περίπτωση για τη θέση του αμυντικού χαφ. Δύσκολο να υπάρχει οριστική εξέλιξη πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Θέλει έναν ποδοσφαιριστή δυνατό και δημιουργικό. Μπορεί να κινηθεί πλέον πιο ήρεμα στα μεταγραφικά αλλά θα πάρει και δεξί μπακ. Προτεραιότητα όμως παραμένει ο αμυντικός χαφ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραμπόλα… 5 εκατ. για Μανδά και ΠΑΟ – Έρχεται για αντι-Μπρινιόλι – Πιέζει να φύγει ξένος άσος!


Πηγή
  O Κώστας Σλούκας, o MVP των Game 4 (BINTEO)
 

Διαβάστε επίσης: