Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)


Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)



Μία μία ομάδες και ομοσπονδίες εκφράζουν τα συλληπητήριά τους για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συλλυπητήρια για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ στα επεισόδια της Ν.Φιλαδέλφειας με τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εκφράζουν ομάδες και ΕΠΟ.

Δείτε παρακάτω:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ:

“Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

“Δεν το χωράει ο νους…

Το αίμα του Άλκη είναι ακόμα νωπό, κι όμως η Ελλάδα θρηνεί ακόμα έναν χαμό, μία δολοφονία νέου παιδιού. Επειδή υποστήριζε μία «άλλη» ομάδα. Επειδή κάποια ανθρωποειδή ήρθαν από άλλη χώρα (!) με σκοπό να σκοτώσουν.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες του Μιχάλη και της ΑΕΚ για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του. Θα ευχόμασταν να είναι ο τελευταίος, αλλά αυτή η ευχή έχει πάρει, πλέον, τη μορφή ευσεβούς πόθου…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Μιχάλη…”.

Ο ΠΑΟΚ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη αλλά και στην δεύτερη οικογένειά του, την ΑΕΚ, σημειώνοντας:

“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Κουράγιο και στην δεύτερη οικογένεια του, την ΑΕΚ.

Ας είναι οι τελευταίες σταγόνες δακρύων και αίματος που πνίγουν το κανονικό ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπάμε…”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

  Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Άστον Βίλα

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα βάναυσα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα, εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Επειδή τίποτα δεν είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή, θεωρούμε δεδομένη την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, ασχέτως εθνικότητας ή οπαδικής προέλευσης”.

Αναλυτικά, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Μέχρι πότε θα θρηνούμε θύματα της τυφλής οπαδικής βίας; 

Μέχρι πότε…

Η ευχή “ποτέ ξανά” πλέον δεν αρκεί…

Καλό ταξίδι Μιχάλη και καλή αντάμωση με τον Άλκη μας…”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Μιχάλη Κατσουρή και εύχεται ολόψυχα να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες αντίστοιχου περιστατικού”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

  Ξέσπασε on camera ο Μπαρτζώκας για το φάουλ σε νεκρό χρόνο!

“Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονία του φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Πώς θα βρει η οικογένεια του νέου αυτού συνανθρώπου μας, τη δύναμη και το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτή την ανείπωτη τραγωδία;

Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε όλοι ότι η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, δεν έχει θέση στην κοινωνία μας;

Μηδενική ανοχή στη βία, οι αρμόδιες αρχές να βρουν τους ενόχους, για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΟ νέα ΒΙΝΤΕΟ από το μακελειό στη Φιλαδέλφεια – Βόλτες οι Κροάτες στο γήπεδο – Έτσι ξεκίνησε η επιδρομή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: