Γλιτώνει τον αποκλεισμό η Ντιναμό – Τελική προειδοποίηση από UEFA – Έτσι θα γίνει το ματς στο Ζάγκρεμπ


Γλιτώνει τον αποκλεισμό η Ντιναμό – Τελική προειδοποίηση από UEFA – Έτσι θα γίνει το ματς στο Ζάγκρεμπ



Έτσι αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την ΑΕΚ στις 15 Αυγούστου στην Κροατία.

Η αποστολή της Ντιναμό επιστρέφει στο Ζάγκρεμπ, η ομάδα της Κροατίας αποφεύγει τον αποκλεισμό, θα υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις, ενώ το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο «Μάξιμιρ» χωρίς θεατές και η ρεβάνς στην Αθήνα, μετά από τρεις ή τέσσερις ημέρες.

Αυτό αναφέρει η τελευταία ενημέρωση της ιστοσελίδας της κροατικής εφημερίδας “Sportske novosti”, κάνοντας εκτενείς αναφορές στα αιματηρά επεισόδια, κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος ξεψύχησε λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Όπως σημειώνουν οι Κροάτες, «αν και αρχικά εικαζόταν ότι η Ντιναμό θα μπορούσε να τιμωρηθεί αυστηρά, ακόμη και με αποβολή από την Ευρώπη, από πηγές προσκείμενες στην UEFA μαθαίνουμε ότι αυτό τελικά δεν θα συμβεί. Ναι, σίγουρα θα υπάρξει τιμωρία για τη Ντιναμό, αν και δεν θα υπάρξει αποβολή από την Ευρώπη, οπότε η μεγάλη τιμωρία έχει αποφευχθεί.

Σίγουρα θα υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις και πιθανόν αγώνας μπροστά σε άδεια κερκίδες. Όμως, όπως μάθαμε, η UEFA ετοιμάζει τελική προειδοποίηση για τη Ντιναμό και σε περίπτωση επανάληψης του περιστατικού θα ακολουθήσει άμεση αποβολή από την Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΕ ΑΕΚ: “Τον Μιχάλη τον σκότωσαν Κροάτες και Έλληνες – Στείλαμε ΒΙΝΤΕΟ στις Αρχές για όλα ώρες πριν”!

 


Πηγή
  Ο Παναθηναϊκός πήρε επίσημα θέση για τον Φατίχ Τερίμ!
 

Διαβάστε επίσης: