Ξεκάθαρη η θέση της ΑΕΚ: "Όλοι είναι δολοφόνοι, όχι μόνο ένας – Θέλουν να δείξουν άλλους ενόχους"


Ξεκάθαρη η θέση της ΑΕΚ: "Όλοι είναι δολοφόνοι, όχι μόνο ένας – Θέλουν να δείξουν άλλους ενόχους"



Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ τονίζει πως όλοι όσοι κρατούνται και συμμετείχαν στη δολοφονική επιδρομή πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι.

Όχι μόνο ο φυσικός αυτουργός, αλλά και όσοι έκαναν την επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τραγική κατάληξη να σκοτωθεί ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ θα πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι, όπως αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

«Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος και ποια η εθνικότητα του; Σοβαρά τώρα; Κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι πρέπει να είναι όλοι όσοι ταξίδεψαν εδώ από την Κροατία, όλοι όσοι έφτασαν στο Σπίτι μας για να χτυπήσουν. Δολοφόνος δεν είναι μόνο αυτός από του οποίου το χέρι δόθηκε το μοιραίο χτύπημα. Κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι πρέπει να είναι όλοι τους, όπως σωστά κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν ως δολοφόνοι όλοι όσοι μπήκαν στα αυτοκίνητα για να πάνε στου Χαριλάου το βράδυ του φόνου του Άλκη. Θέλουν να ξεκινήσουν προφανώς μια παραπλανητική κουβέντα, για να δείξουν άλλους ως ενόχους. Για μια τελευταία φορά: Όλοι όσοι κρατούνται πρέπει να κατηγορηθούν ως δολοφόνοι», επισημαίνει στα social media.

  ΣΟΚ στο NBA - Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο Ντάριους Μόρις


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: