Θα παίξουν Αράο και Σένκεφελντ με Μπράγκα; – Η αποκάλυψη Νικολογιάννη για τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς


Θα παίξουν Αράο και Σένκεφελντ με Μπράγκα; – Η αποκάλυψη Νικολογιάννη για τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς



Τη μεγάλη συνεισφορά των νέων μεταγραφών του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League, ανέδειξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM o Tάσος Νικολογιάννης, ο οποίος μίλησε επίσης για τις επερχόμενες μάχες με τη Μπράγκα.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ αρχικά αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του «τριφυλλιού» τονίζοντας τη συνεισφορά των νέων μεταγραφών στα προκριματικά, δηλώνοντας ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις προκρίσεις επί της Ντνίπρο και της Μαρσέιγ.

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογίαννης, μίλησε για τον Αράο, λέγοντας ότι δεν αποκλείεται μια ημέρα πριν την πρώτη αναμέτρηση να συμπεριληφθεί στη λίστα για τις αναμετρήσεις με την Μπράγκα, αν έχει ικανοποιήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις προπονήσεις. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η ίδια κατάσταση ισχύει και για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, τονίζοντας ότι ο Σέρβος τεχνικός προτιμά να ρίξει στη «μάχη» ποδοσφαιριστές έτοιμους, με αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι στην Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί μόνο στη Λεωφόρο, η οποία αποτελεί ένα «όπλο» για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στην κορυφή.

  Με Παπανικολάου ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρελάθηκε” ο Αλαφούζος – Πουλάει τον Ιωαννίδη με τα διπλά χρήματα που έδωσε ο Μελισσανίδης για Πινέδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: