"Τρελάθηκε" με Κουλιεράκη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – "Ανέτρεψε τα δεδομένα – Ανασταίνει και νεκρούς η Τούμπα"


“Τρελάθηκε” με Κουλιεράκη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – “Ανέτρεψε τα δεδομένα – Ανασταίνει και νεκρούς η Τούμπα”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ και στην σπουδαία εμφάνιση του Έλληνα στόπερ.

Γιάννης Ψάρας: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου ο οποίος δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά για την σπουδαία νίκη που πέτυχε ο επί της ισχυρής γερμανικής ομάδας.

Στην ερώτηση αν είδε το ματς: «Είναι σαν να με ρωτάτε εάν βγήκε ο ήλιος σήμερα από την Ανατολή, στην ερώτησή σας εάν είδα το ματς του  ΠΑΟΚ. Δεν χάνω ποτέ παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Όσο για τον Κουλιεράκη, μπορώ να πω ότι θέλει τον χρόνο του. Όταν έκανε το λάθος και μπήκε το γκολ της Άιντραχτ, στεναχωρέθηκα πολύ. Θα τον ακολουθούσε σε όλη του την ζωή αυτή η εξέλιξη, εάν το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ευτυχώς το παλικάρι τον βοήθησε ο Θεός, πέτυχε το δεύτερο γκολ της νίκης, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα. Την ώρα που έγινε το λάθος του στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, είδα ότι ο Βιεϊρίνια του έκανε νόημα ότι δεν τρέχει τίποτα και πρέπει να συνεχίσει.

Θέλω να τονίσω κάτι ακόμη. Το παιχνίδι ήταν μαγικό στην εξέλιξή του. Δείξαμε πάθος τρομερό. Σε ένα τέτοιο γήπεδο και οι νεκροί ανασταίνονται. Ήταν συγκλονιστική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη από εδώ και στο εξής. Στην Πάτρα είμαι μόνος μου, τρώω καζούρα από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, όμως τώρα παίρνω την…. εκδίκησή μου. Στέλνω μηνύματα σε όλους όσους με πείραζαν στα προηγούμενα παιχνίδια και αναφέρομαι σε αντιπάλους. Σαν τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία ομάδα”, είπε ο Γιάννης Ψάρρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σπάιντερμαν” ο Μπρινιόλι όμως ζορίζει τον ΠΑΟ – Δεν έχουμε δει τίποτα από Αράο – Άλλαξε το DNA ο Γιοβάνοβιτς


Πηγή
  Ο Ζάχοβιτς αποθέωσε Σπόραρ και Ζίβκοβιτς
 

Διαβάστε επίσης: