Παναθηναϊκός: Ανοιχτό του Χουάνκαρ για ΠΑΟΚ, τι γίνεται με Μπακασέτα;


Παναθηναϊκός: Ανοιχτό του Χουάνκαρ για ΠΑΟΚ, τι γίνεται με Μπακασέτα;



Οι Πράσινοι θέλουν το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον Βwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και αποκάλυψε τα πλάνα του Τερίμ για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπαίνουμε πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, είναι τρεις εβδομάδες που δεν είχαμε παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα αρχή. Η πρώτη αγωνιστική ήταν σαν κάτι ξεχωριστό, αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσει το διπλό στο Φάληρο. Άρα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει, δεν τον κυνηγούν, άρα για να μπορέσει να το ξεπεράσει θα πρέπει να κερδίσει ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλαν για Ιωαννίδη, “φρένο” σε Κομπότη – Στην Αθήνα ομάδα με… 22 εκατ. για Λιβάι, τι ζητάει ο Μελισσανίδης!

Νίκησε και πέρασε τον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να τον περάσει κι αυτόν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στη Λεωφόρο τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξει. Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα είναι να μπει δυνατά, να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, να προηγηθεί και μετά να κάνει διαχείριση».

Αναφορικά με την 11άδα του «Τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι σε αυτήν θα βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, αφήνοντας ανοιχτό να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, ώστε να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

  Μονακό - Φενέρμπαχτσε: Ισοφάρισαν σε 1-1 οι Γάλλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα, σημειώθηκε ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Το ηχητικό:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: