ΑΕΚ: Sold out με Ολυμπιακό, θέμα χρόνου και για ΠΑΟΚ!


ΑΕΚ: Sold out με Ολυμπιακό, θέμα χρόνου και για ΠΑΟΚ!



Οι φίλοι της Ένωσης θα γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας του Αλμέιδα και θα “σπρώξουν” τους πρωταθλητές στα μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να περιμένουν για να ξαναδούν την ομάδα τους στην Opap Arena με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και γι’ αυτό θα… τιγκάρουν το γήπεδο και στα δύο ματς.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τα δύο εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ εξαφανίστηκαν σε χρόνο-ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλαν για Ιωαννίδη, “φρένο” σε Κομπότη – Στην Αθήνα ομάδα με… 22 εκατ. για Λιβάι, τι ζητάει ο Μελισσανίδης!

Η ολοκλήρωση του sold out για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες είναι γεγονός, καθώς όποιος μπει στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ υπάρχει η ένδειξη «εξαντλήθηκαν» στην υπηρεσία διάθεσης εισιτηρίων, του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα με το Δικέφαλο του Βορρά.

Την ίδια ώρα, ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει και για τον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στους Θεσσαλονικείς και αυτά είναι στις θύρες vip και v-vip. 

  Μπάγερ Λεβερκούζεν: Έσωσε την ήττα από τη Στουτγκάρδη στο 97


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: