"Φορτωμένος" Μπαρτζώκας στην ΕΡΤ: "Πάμε, πάμε… – Θέλετε να ρωτήσετε για το παιχνίδι; Ας σχολιάσουν οι άλλοι…" (Vid)

Ο Μπαρτζώκας φορτωμένος στην ΕΡΤ: Πάμε, πάμε… – Θα θέλατε να κάνετε ερώτηση για το παιχνίδι; Ας ακούσουμε τις απόψεις των υπολοίπων… (Βίντεο)

Φορτωμένος Μπαρτζώκας στην ΕΡΤ: Πάμε, πάμε… – Θέλετε να ρωτήσετε για το παιχνίδι; Ας σχολιάσουν οι άλλοι… (Vid)



Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε να σχολιάσει την ένταση στο τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του πήρε πολλές λάθος αποφάσεις και δεν έβαλε έξτρα πίεση στον αντίπαλο, ενώ πρόσθεσε πως προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι και ας ήταν αδιάφορο.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν αρκετά εκνευρισμένος στην ΕΡΤ, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερώτηση για την ένταση που του έγινε, λέγοντας μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο: Θέλετε να ρωτήσετε για το παιχνίδι; Για τα άλλα ας σχολιάσουν οι άλλοι…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ: 

Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις, νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο. Έπρεπε να βάλουμε πίεση στον Παναθηναϊκό, χάσαμε πολλές βολές, χάσαμε ανοικτά σουτ με καλούς σουτέρ και φυσικά και ένα αμυντικό ριμπάουντ κρίσιμο του Γκριγκόνις και σκόραρε δυο βολές. Με βάση την εμφάνιση μας και τα ποσοστά μας είχαμε καλή τύχη να πάρουμε το ματς. Δεν έγινε θα πάρουμε το επόμενο. 

Για την διαχείριση που χρειάζεται στην συνέχεια: Όλοι λέγατε πριν το παιχνίδι ότι δεν ήταν ένα κομβικό ματς. Εμείς παλέψαμε το παιχνίδι για το κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε ελπίδες για να κερδίσουμε το πλεονέκτημα στην κανονική περίοδο, αλλά στα play-off θα είμαστε οκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισοδιακό φινάλε – Αρπάχτηκαν Αταμάν και Μπαρτζώκας μετά τη λήξη!

 


Πηγή
  Το... φωνάζει ο Κουλιέρακης: "Στόχος ακόμα το πρωτάθλημα..."
 

Διαβάστε επίσης: