Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια με Μακάμπι – Νέα sold out στο ΟΑΚΑ!


Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια με Μακάμπι – Νέα sold out στο ΟΑΚΑ!



Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα playoffs της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στα playoffs της Euroleague, με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς στο ΟΑΚΑ να είναι προγραμματισμένα για τις 23 και 25 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 20:30.

Φυσικά, το κλειστό αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές και είναι δεδομένο ότι θα σημειωθούν sold out και στα δύο ματς, με τους φίλους του Τριφυλλιού από τις πρώτες πρωινές ώρες που τέθηκαν σε διάθεση τα εισιτήρια, να… ρίχνουν το σύστημα!

Πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το sold out και, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δημιουργεί μία καυτή ατμόσφαιρα, στη μάχη για την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των PlayOffs της Euroleague με αντίπαλο, είτε την Maccabi Playtika Tel Aviv, είτε την Baskonia Vitoria-Gasteiz την Τρίτη (23/4) και την Πέμπτη (25/4).

Κλείστε τη θέση σας για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Euroleague και ελάτε να κάνουμε μαζί την αρχή στο δρόμο για το Βερολίνο!

  Παναθηναϊκός: Χοντρό επεισόδιο Ιωαννίδη-οπαδών στο πάρκινγκ

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πόλεμος” δίχως προηγούμενο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ! “Ως εδώ με τον… παρκαδόρο” – “Μπαρτζωκισμός και νερά ΤΣΣΚΑ”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: