"Καμπάνα" σε ΠΑΟ για το ματς με Περιστέρι


“Καμπάνα” σε ΠΑΟ για το ματς με Περιστέρι



Μπελάδες για τους Πράσινους μιας και όπως έγινε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ τους τιμώρησε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Basket League κόντρα στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

ΕΣΑΚΕ: Με πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Η ποινή αφορά υβριστικά συνθήματα για τον εντός έδρας αγώνα των «πρασίνων» με το Περιστέρι, στις 19 Απριλίου, στην Basket League.

“Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για κάθε μία από τις 2 προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή μίας (1) επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων 1.400 ευρώ για το ως άνω παράπτωμα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ), της 19-4-2024“, αναφέρει η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αταμάν ανέλυσε φάση-φάση στους δημοσιογράφους που αδικήθηκε ο ΠΑΟ! (Vid)


Πηγή
  Το Γουέμπλεϊ του Ολυμπιακού!
 

Διαβάστε επίσης: