Αλλαγές στον Παναθηναϊκό – Ο Έλληνας που παίρνει θέση στα γκαρντ


Αλλαγές στον Παναθηναϊκό – Ο Έλληνας που παίρνει θέση στα γκαρντ


Διαφ.

Ανακατατάξεις αναμένεται να δημιουργηθούν στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος φαίνεται ότι επιθυμεί να επιστρέψει στον Άρη, βλέποντας ότι στο «τριφύλλι» δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε κι ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο τον εξιτάρει, καθώς οι δυο τους έχουν και άριστες σχέσεις με τη συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας

Ο Δημήτρης Μωραΐτης
InTime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαφ.

Έτσι, εφόσον ο 29χρονος γκαρντ αποχωρήσει, στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βρουν τον Έλληνα αντικαταστάτη του, αφού είναι απαραίτητο για τις εγχώριες υποχρεώσεις να υπάρχουν έξι Έλληνες παίκτες στη δωδεκάδα, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να αναμένεται ότι θα ντυθεί ξανά στα πράσινα.

Στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηρακλή ο 27χρονος περιφερειακός, είχε σημαντικό ρόλο στον «Γηραιό» και κατέγραψε ανά μέσο όρο 9.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα, νούμερα προφανώς πολύ καλά.

Διαφ.

Θα γυρίσει, λοιπόν, πιο έτοιμος στον ΠΑΟ ο Μωραΐτης, για να καλύψει τη θέση του πέμπτου παίκτη στα γκαρντ, την ίδια στιγμή που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο Τι Τζέι Σορτς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση και του Τζέριαν Γκραντ, παρά το ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους κυπελλούχους Ελλάδας.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: