"Δύο στόπερ, έναν χαφ και Πινέδα η ΑΕΚ – Αποκαλύπτει το πλάνο ο Πινέδα – Εξελίξεις με φορ"


"Δύο στόπερ, έναν χαφ και Πινέδα η ΑΕΚ – Αποκαλύπτει το πλάνο ο Πινέδα – Εξελίξεις με φορ"




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση, καθώς φουλάρουν για την απόκτηση τεσσάρων παικτών τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης μίλησε στον αέρα του OverFM και στάθηκε μεταξύ άλλων στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα. Επίσης αναφέρθηκε στις προθέσεις που μπορεί να έχει ο νέος τεχνικός της ομάδας Ματίας Αλμέιδα. Τέλος τόνισε το ποιες άλλες μεταγραφές έχει ανάγκη να ολοκληρώσει η «ένωση».

Αρχικά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Θέλτα για τον Πινέδα. Η Ισπανική ομάδα θέλει να πουλήσει τον Μεξικανό ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πιο πολύ δανεισμό του παίκτη. Έτσι όμως φαίνεται το μεγάλο πρόβλημα που έχει το μεταγραφικό κομμάτι η ΑΕΚ. Αφού η «ένωση» βιάζεται να κλείσει ποδοσφαιριστές ενώ οι ομάδες που διαπραγματεύεται δεν δείχνουν να βιάζονται. Συγκεκριμένα αφού η Θέλτα θέλει πιο πολύ να πουλήσει κάπου τον παίκτη είναι λογικό να περιμένει πιο πολύ μήπως έρθει κάποια καλύτερη πρόταση.

  Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Περιστέρι

Ο Μεξικανός μέσος έχει μιλήσει με τον τεχνικό της ΑΕΚ και του έχει τονίσει ότι ομάδα θέλει να χτίσει πάνω σε αυτόν και να αποτελεί σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή. Αναμένεται βέβαια μια πιθανή συνέντευξη του Αργεντίνου προπονητή όπου θα ξεδιπλώσει τις σκέψεις και τις προθέσεις του για την ομάδα άλλα και πως πρόκειται να την παρατάξει την νέα σεζόν.

Επίσης η ομάδα έχει στοχεύσει στο να κάνει κι άλλες μεταγραφές πέρα του Μεξικανού. Έχουν γίνει συζητήσεις σίγουρα για αγορά 2 βασικών κεντρικών αμυντικών και ενός χαφ μαζί με τον Ορμπελίν Πινέδα. Ενώ υπάρχει και η περίπλοκη περίπτωση του Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ η οποία δεν έχει κλείσει αφού ο παίκτης βρίσκεται στην Ρωσία για να λύσει το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ.

Από την πλευρά του κόσμου υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθώς δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο μεταγραφικό κομμάτι και είμαστε στα μέσα του Ιουνίου. Εκτός από τον Πινέδα ο μόνος ποδοσφαιριστής που ακούγεται είναι ο Όσκαρ Εστουπινιάν. Ο Κολομβιανός επιθετικός προορίζεται λογικά για να αποτελέσει δίδυμο με τον Αραούχο στην επίθεση και να ανοίγει χώρους ο ένας στον άλλον.

  Χαμός στο ΟΑΚΑ με Μακάμπι!

Τέλος ο Κώστας Τσίλης ανέφερε ότι με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Δημήτρης Ναλιτζής, η ΑΕΚ δείχνει ότι θέλει να καλύψει όλα τα κενά των θέσεων στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: