Ο Αλαφούζος τα "σκάει" για να στείλει τον ΠΑΟ Ch. League – Έκλεισε τεράστια μεταγραφή αμέσως μετά τη Μαρσέιγ!


Ο Αλαφούζος τα “σκάει” για να στείλει τον ΠΑΟ Ch. League – Έκλεισε τεράστια μεταγραφή αμέσως μετά τη Μαρσέιγ!



Οι Πράσινοι πανηγύρισαν μία επική πρόκριση στη Μασσαλία και… ταυτόχρονα έκλεισαν μία πολύ σημαντική μεταγραφή προσθέτοντας ένα ακόμα δυνατό όπλο στο ρόστερ του Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Μαζεμένα τα καλά νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς αμέσως μετά την δραματική πρόκριση επί της Μαρσέιγ, οι Πράσινοι “σφράγισαν” τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για τον Βραζιλιάνο είναι οριστική και η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα “κλείδωσε” για το βράδυ της Τετάρτης (16/8, 22:30). Εν συνεχεία θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Πέμπτη.

Η απόκτηση του Αράο έκλεισε με περίπου 2.5 εκατομμήρια ευρώ και ο 31χρονος αμυντικός χαφ έρχεται για να προσθέσει ακόμα περισσότερο βάθος και ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού, Πρόκειται άλλωστε για παίκτη με 371 συμμετοχές στη Φλαμένγκο και ένα ματς στην Εθνική Βραζιλίας.

  Οσετκόφσκι με 1 εκ. σε Παναθηναϊκό - Top ομάδα για Σπανούλη!

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Αράο να μπει κατευθείας στα… βαθιά και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μπράγκα την ερχόμενη εβδομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλαφούζος τα “σκάει” για να στείλει τον ΠΑΟ Ch. League – Έκλεισε τεράστια μεταγραφή αμέσως μετά τη Μαρσέιγ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: