Αποκάλυψη για Μπιανκόνε – Έτσι κατέληξε στον Ολυμπιακό – Για αυτό πίεζε να τον πάρει ο Μαρτίνεθ


Αποκάλυψη για Μπιανκόνε – Έτσι κατέληξε στον Ολυμπιακό – Για αυτό πίεζε να τον πάρει ο Μαρτίνεθ



Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές με την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού ώστε να δώσουν βάθος στο ρόστερ τους και μάλιστα έδωσαν… μάχη μέχρι το φινάλε για να κλείσει το deal.

Ζουλιάν Μπιανκόν: Έχοντας μεγάλο όνειρο να αγωνιστεί στην Premier League ο Γάλλος το 2022 αποχαιρέτησε την Τρουά και η Νότιγχαμ πληρώνοντας 10 εκατομμύρια ευρώ τον έκανε δικό της, όμως ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν άτυχος καθώς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έπαιξε μόλις 4 φορές.

Όπως μάλιστα ανέφεραν τα Μέσα στην Αγγλία ο νεαρός δεν ήταν αρχικά… ζεστός να συνεχίσει στους Ερυθρόλευκους, όταν το όνομά του άρχισε να ακούγεται, όμως μετά από επαφές που είχε κατάλαβε πως αν δεν κατέληγε στον Πειραιά θα έπρεπε να βρει ομάδα στην Τουρκία ή να παίζει στην Κ23 της Νότιγχαμ.

Το δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ζουλιάν Μπιανκόνε λόγω του ότι μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και σαν στόπερ, ενώ ο ίδιος από τις πρώτες ημέρες στο Λιμάνι δείχνει έτοιμος και μεγάλο κίνητρο ώστε να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

  Ξέχασαν Τολιόπουλο στον Ολυμπιακό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γκολτζής… Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό – Μεταγραφή εκατομμυρίου – Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: