Ανακάλυψε τον… νέο Όντεγκααρντ η ΑΕΚ – Λατρεία Αλμέιδα για σκόρερ 400.000 – "Διώχνει" top ξένο άσο!


Ανακάλυψε τον… νέο Όντεγκααρντ η ΑΕΚ – Λατρεία Αλμέιδα για σκόρερ 400.000 – “Διώχνει” top ξένο άσο!



Ο μικρός που σπάει όλα τα ρεκόρ και το ρίσκο του κοουτς! Ποιος είναι ο 21χρονος που ετοιμάζει ο Αργεντινός να εμφανίσει στη νέα σεζόν, ποιος ξένος… κινδυνεύει και η “μάχη” για τον πιτσιρικά που γράφει ήδη ιστορία!

ΑΕΚ: Δυνατό και με πολλές επιλογές είναι και το φετινό ρόστερ της Ένωσης, με τον Ματίας Αλμέιδα να τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του για τις λύσεις που έχει και μπορεί να εκμεταλλευτεί.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία και, παρότι ακόμα δεν έχει προλάβει να ξεπεταχτεί, ο Αργεντινός τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω του. Ο λόγος γίνεται για τον 21χρονο Ζίνι, που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης μα, κυρίως, ως φουνταριστός.

Μπορεί, δηλαδή, να δώσει λύσεις όπως ο Γκαρσία, ο Πόνσε και ο Φαν Φεέρτ, με τον τελευταίο μάλιστα να βρισκεται στην transfer list πριν από λίγο καιρό λόγω και της παρουσίας του Ζίνι στην ομάδα. Ποιος είναι, όμως, ο διεθνής Αγκολέζος επιθετικός, που είχε φέρει πριν από μερικούς μήνες στην Ελλάδα η Ένωση;

Η ΑΕΚ είχε φτάσει στην πόρτα του Ζίνι, αρχικά, το καλοκαίρι τού 2022 και στη συνέχεια τον Φεβρουάριο του 2023, όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το κλαμπ είχε κάνει καλό σκάουτιγνκ, καθώς ήδη από την ηλικία των 19 ετών ήταν διεθνής με την εθνική του ομάδα.

  Λίβερπουλ: Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις!

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν δώσει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ζίνι από την Clube Desportivo 1º de Agosto, έμεινε στη β΄ ομάδα για προπονήσεις και αγώνες και, τώρα, είναι στη διάθεση του Αλμέιδα. Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο “Πελάδο” ναι μεν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να κερδίζει τίτλους, αλλά δεδομένα θέλει να “βγάλει” και παίκτες στην 11άδα της ομάδας.

Θα μπορούσε ο Ζίνι να γίνει τρίτος στην ιεραρχία της ομάδας και να μείνει ο Τόμ Φαν Φέερτ στην τέταρτη θέση; Αν είναι υγιής και αποκτήσει επαφή με τα δίχτυα, το πιθανότερο σενάριο είναι να λογίζεται ως τρίτη λύση, ακριβώς λόγω του potential που έχει.

Kάτι τελευταίο μια και η κουβέντα είναι στο potential: Από την πιάτσα μάθαμε ότι εκτός του Ζίνι και ο 15χρονος Σενεγαλέζος Αμάρα Ντιούφ (έκανε ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών και έσπασε το ρεκόρ του Μάρτιν Όντεγκααρντ ως ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίζεται με το εθνόσημο), ήταν στα ραντάρ της ομάδα. Πριν βγει πρώτος σκόρερ στο Κόπα Άφρικα U17 και γίνει διεθνής με την Ανδρών.

Με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά του λόγω των κατορθωμάτων του, κανείς δεν μπορεί να πει τι θα γίνει με το μέλλον του. Αλλά στην Ένωση τον έχουν σταμπάρει…

  Μπάγερ Λεβερκούζεν: Έσωσε την ήττα από τη Στουτγκάρδη στο 97

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό – Τεράστια έκπληξη από Αλμέιδα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: