Ο Νο1 υποψήφιος για αντι-Μασούρας – Πρόταση 6 εκατ. ο Ολυμπιακός!


Ο Νο1 υποψήφιος για αντι-Μασούρας – Πρόταση 6 εκατ. ο Ολυμπιακός!



“Παίζει στη γραμμή, ιδανικό δίδυμο με Ποντένσε, σε καλή ηλικία”. Στο Λιμάνι έχουν έτοιμη λύση για τα άκρα, αφού ο Έλληνας άσος επιμένει να φύγει στο εξωτερικό. Η ομάδα του θέλει να τον πουλήσει και στο Λιμάνι τον παρακολουθούν εδώ και πολλούς μήνες

Την περίπτωση ενός εξτρέμ από τη λίστα τού Αντόνιο Κορδόν φαίνεται ότι έχει ακόμα στη λίστα του ο Ολυμπιακός, αφού οι Πειραιώτες (όπως και η Νότιγχαμ Φόρεστ!) είχαν σταμπάρει τον Φρανσίς Αμούζου – Πρόκειται για τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ της Άντερλεχτ, που μπορεί να παίξει και ως αριστερός χαφ αλλά και ως δεξιός εξτρέμ. 

Ο Αμούζου βρίσκεται στη βελγική ομάδα από το 2018 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, αλλά φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς ο κύκλος του στο κλαμπ έχει κλείσει. Για αυτό υπήρχε ρεπορτάζ από πέρσι ότι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης, κάτι που αναμένεται να συμβεί δεδομένα το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί να ενδιαφερθεί ξανά ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ, δύο μεγάλοι αθλητικοί οργανισμοί με κοινό ιδιοκτήτη, από τη στιγμή που πέρσι φαίνεται ότι είχαν σκοπό να ξεπεράσουν τα 5 εκατ. λίρες (δηλαδή τα 6 εκατ. ευρώ!) οι προτάσεις του/τους; Προφανώς το όνομά του δεν γίνεται να έχει διαγραφεί έτσι από τις λίστες, αν και τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά για εκείνον φέτος.

Γιατί είναι σαφές ότι δεν διάγει και την καλύτερη σεζόν του στο Βέλγιο, καθώς έχει μόλις 12 συμμετοχές (αλλά και 3 γκολ!), ενώ και το market value έχει μειωθεί στα 5 εκατ. ευρώ από τα 6 που είχε φτάσει τον περασμένο Οκτώβρη – Το 2022 είχε φτάσει και στα 8 εκατ. ευρώ.

  Αυτός παίρνει χρόνο απόψε λόγω της απουσίας Χουάντσο

“Πολύ καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό – Για αυτό έχει χάσει τη θέση του στην Άντερλεχτ – Θα τον πουλήσει σίγουρα το καλοκαίρι”

Το sportdog απευθύνθηκε στον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο, προκειμένου να σχολιάσει την πληροφορία για τον Αμούζου αλλά και να μας δώσει την εικόνα του τι κάνει φέτος με τη φανέλα της Άντερλεχτ. 

Πολύ καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό και σε ηλικία καλή. Έπαιζε στον πρώτο γύρο, αλλά έχει μεγάλο ρόστερ η Άντερλεχτ, τραυματίστηκε και σε κάποια φάση και, τώρα, έχει χάσει κάπως τη θέση του“, ανέφερε αρχικά ο Σ. Γιωτάκης.

Μπορεί να φύγει με πώληση το προσεχές καλοκαίρι;

“Μα αυτή είναι η πολιτική της Άντερλεχτ, το καλοκαίρι θα τον δώσει σίγουρα. Από πέρσι θα μπορούσε να είχε φύγει, αλλά τελικά δεν το είχε κάνει. Άλλωστε αν βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ θα θέλουν και ενίσχυση. Με δεδομένο ότι ο Αμούζου έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα, θα πωληθεί για να φέρει χρήματα ενίσχυσης. Δεν τον είχαν πουλήσει όταν ήθελε, πριν από 2-3 χρόνια που ήταν 20-21 ετών, δεν τα κατάφεραν το περασμένο καλοκαίρι, είναι περίπου σίγουρο ότι θα το κάνουν τώρα”.

“Μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό – Κυριαρχικό ποδόσφαιρο με Αμούζου – Αντι-Μασούρας στην 11άδα”

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

  ΠΑΟ - Μακάμπι: Προκλήσεις παικτών της Μακάμπι!

“Παλιά κοπης εξτρέμ, παίζει πάνω στη γραμμή, σέντρα, κλασσικός εξτρεμ από τις Κάτω Χώρες. Δεν είναι ντριπλαδόρος, αλλά είναι γρήγορος και ταχυδυναμικός. Μπορεί να πιάσει στην Ελλάδα, ειδικά από τη στιγμή που όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο Ολυμπιακός του χρόνου θα παίζει πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιώργος Μασούρας μπορεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του – Θα μπορούσε ο Αμούζου να πάρει τη θέση του στην 11άδα;

“Ο Μασούρας φαίνεται ότι έχει κάνει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να παίξει ο Αμούζου με τον Ποντένσε ή να είναι Νο2 πίσω από τον Ποντένσε στην 11άδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μεντιλίμπαρ σε Αλμέιδα – Η μεγάλη αλλαγή στην 11αδα Ολυμπιακού – “Άλλη” ομάδα στη Φιλαδέλφεια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: