ΑΕΚ: Τί είπαν στη Ναυτεμπορική για τα εγκαίνια του μουσείου;


ΑΕΚ: Τί είπαν στη Ναυτεμπορική για τα εγκαίνια του μουσείου;



Το μουσείο ανοίγει τις πύλες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εγκαινίασε το μεσημέρι του Σαββάτου το Μουσείο Ιστορίας της στην OPAP Arena με την λαμπρότητα που άρμοζε στην περίσταση.

Συγκινημένος κατά την ομιλία του, ο ηγέτης της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης υπογράμμισε ότι το νέο εγχείρημα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, εκπαίδευσης, υπερηφάνειας και θα λειτουργήσει θετικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας των νέων γενιών φιλάθλων του συλλόγου.

Ο κ. Μελισσανίδης απένειμε πλακέτα στον διευθυντή του Μουσείου Ιστορίας, Γεράσιμο Γασπαρινάτο, ενώ επίσης τιμήθηκαν η διευθύντρια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού Έφη Μαυροπούλου, ο art director Χρήστος Μοσχόπουλος, ο επιχειρηματίας Νίκος Μουρατίδης, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Μητσικώστας.

Την κορδέλα στα εγκαίνια έκοψε ο θρυλικός Θωμάς Μαύρος, αιώνιος πρεσβευτής του συλλόγου, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Δείτε αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής:

Την προσεχή Τετάρτη, 24 Απριλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου και μαζί η παρουσίασή του στον Τύπο.

Την ημέρα εκείνη η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Το Μουσείο θα ανοίξει στις 10:00 το πρωί και θα παραμείνει σε λειτουργία έως την ώρα έναρξης του αθηναϊκού ντέρμπι (20:30).


Πηγή
  Λιθουανός δημοσιογράφος για το ΠΑΟ - Μακάμπι: «Η σειρά έχει
 

Διαβάστε επίσης: