Χρήστος Δημόπουλος: Ποιος Σαμάτα; Κόλλημα μαζί του ο Ραζβάν


Χρήστος Δημόπουλος: Ποιος Σαμάτα; Κόλλημα μαζί του ο Ραζβάν



Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πάρει όσα προσδοκούσαν από τον Αλί Σαμάτα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Δημόπουλος και στάθηκε στον ρόλο που έχουν στον ΠΑΟΚ οι Αλί Σαμάτα και Στέφανος Τζίμας, σχολιάζοντας ταυτόχρονα και τα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσει ο Δικέφαλος για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποιος Σαμάτα; Έχει κόλλημα μαζί του ο Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει τις τρεις μεγάλες ομάδες μέσα στην Τούμπα, αν δεν τις κερδίσει ας μη συζητάει για το πρωτάθλημα, δεν θα σου φταίει κανένας άλλος, έχεις την τύχη στα χέρια σου και πρέπει να πάρει αυτά τα παιχνίδια στην Τούμπα.

Ο Τζίμας έχει σκοράρει τέσσερα γκολ φέτος στον ΠΑΟΚ, φέτος επειδή παίζει σε μία ομάδα που είναι αδιάφορη , θα μπορούσε να τον πάρει στην αποστολή και να τον βάλει στο παιχνίδι να πάρει χρόνο. Ο Σαμάτα θα είναι του χρόνου; Ο Τζίμας είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Κωνσταντέλια, όρισε τιμή πώλησης ο ΠΑΟΚ – Premier για Ιωαννίδη!

Για τις ευρωεκλογές: «Μου είχαν κάνει πρόταση για τις ευρωεκλογές πριν 10 χρόνια , έπρεπε να κατέβω τότε και τώρα κατεβαίνει ο κάθε τυχαίος που πάει για το μεροκάματο και λέει θα πάω να λύσω τα προβλήματα της Ελλάδος, εδώ άλλοι δεν τα έλυσαν θα τα λύσουν αυτοί».

Όσο για τις σημερινές αναμετρήσεις, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα κερδίζει από το ημίχρονο. Τον Άρη με τον Ολυμπιακό τον βλέπω για να μην χάνουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός μπορεί να πάει παντού».


Πηγή
  Το Γουέμπλεϊ του Ολυμπιακού!
 

Διαβάστε επίσης: