Παναθηναϊκός: “Έχει συμφωνήσει ήδη ο Σορτς”


Παναθηναϊκός: “Έχει συμφωνήσει ήδη ο Σορτς”


Διαφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο Τι Τζέι Σορτς έχει συμφωνήσει με τη Χάποελ Τελ Αβίβ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το “Israel Hayom” επισημαίνει πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Διαφ.

Άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό γράφεται πως ο Σορτς πολύ δύσκολα θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μην είχε ευχαριστημένοι από τη συνολική του προσφορ (8,1 πόντοι, 1,3 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο στη Euroleague).

Γιατί τον θέλει ο Ιτούδης και η συνύπαρξη με Μίσιτς

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Περσού Γιαχιαμπίογλου, μίλησε στο “Israel Hayom” και ανέλυσε το τι μπορεί να δώσει ο Σορτς στη Χάποελ και γιατί ο Ιτούδης θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ.

Διαφ.

«Ο Τι Τζέι Σορτς μπορεί να αλλάξει τον επιθετικό ρυθμό σχεδόν μόνος του», ανέφερε μεταξύ άλλων, εστιάζοντας στην εκρηκτικότητα και στην έφεση του βραχύσωμου γκαρντ στη δημιουργία, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Βασίλιε Μίσιτς στην περιφέρεια.

«Στο επιθετικό σύστημα του Δημήτρη Ιτούδη μπορεί να γίνει ένας γκαρντ που δημιουργεί και για τον εαυτό του και για τους συμπαίκτες του, ειδικά όταν παίζει δίπλα σε έναν παίκτη όπως ο Βασίλιε Μίτσιτς, καθώς μπορεί να βάλει σοβαρή πίεση στις άμυνες», είπε.

Διαφ.

«Η Χάποελ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της επίθεσής της με έναν τέτοιο παίκτη. Είναι ικανός να ανεβάσει τον ρυθμό του παιχνιδιού, να βελτιώσει την παραγωγή ασίστ, να κάνει την οργανωμένη επίθεση πιο αποτελεσματική και να πάρει ευθύνη στις κρίσιμες στιγμές. Μετά την απογοητευτική σεζόν στον Παναθηναϊκό, η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι το σωστό μέρος για τον Τι Τζέι Σορτς ώστε να αποδείξει ξανά ποιος είναι στην EuroLeague», πρόσθεσε επίσης ο Γιαχιαμπίογλου.

 




 

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: