Κράξιμο από Θεσσαλονίκη: "Ο Τζίμας έκανε 3 γκολ και βασίζεσα

Θεσσαλονίκη κράζει: Ο Τζίμας σημείωσε τρία γκολ και αξιοποίησε

Κράξιμο από Θεσσαλονίκη: Ο Τζίμας έκανε 3 γκολ και βασίζεσα



Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, μιλώντας για την εικόνα του Δικέφαλου του Βορρά στα τελευταία παιχνίδια με τις απανωτές ήττες και για το αν η έλλειψη μεταγραφών τον Ιανουάριο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη τωρινή πτωτική πορεία της ομάδας. 

 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Έπρεπε να είχαν προβλεφθεί αυτά τα πράγματα και να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά, όπως τον Μιχαηλίδη… Για ποιον λόγο δεν τον αξιοποίησε για να τον έχει έτοιμο; Αρκέστηκε στο να έχουμε δύο παίκτες που θα παίζουνε σε αυτά τα παιχνίδια, όπως είναι ο Κουλιεράκης και ο Κεντζιόρα. Μπορούσε να βάλει δεξί μπακ τον Κεντζιόρα και στο δίδυμο τον Μιχαηλίδη.

Όλα αυτά, αυτός που έχει την ομάδα και την κουμαντάρει, πρέπει να τα προβλέψει. Αυτά που σχολιάζονται όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε και εμείς την ευθύνη που λέγαμε πως θα τα πάρουμε όλα, ρίχνω την ευθύνη και σε εμάς. Όποιος όμως έχει το τιμόνι της ομάδας, θα έπρεπε να τα έχει προβλέψει, αυτός έχει την ευθύνη και θα έπρεπε να κάναμε δύο κινήσεις.

Αν υπήρχε επιθυμία, θα έπρεπε να πει (ο προπονητής) θέλω οπωσδήποτε δυο παίκτες. Πληρώνει η ομάδα την έλλειψη μεταγραφών. Θα έπρεπε να γίνουν όχι 4 αλλά έστω 2 για να συμπληρωθούν οι δικοί μας παίκτες που παραγκωνίστηκαν, τα παιδιά τα δικά μας όπως ο Τζίμας και ο Μιχαηλίδης. Ο Τζίμας σου έκανε 3 γκολ και βασίζεσαι στον Σαμάτα; Ο Σαμάτα πότε θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, η διάρκεια κάνει τη διαφορά.

  "Mπουμ" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για Αλμέιδα - Αυτή η ομάδα τον

Αυτή τη στιγμή η ομάδα θέλει ηρεμία. Έχουμε 5 παιχνίδια και πρέπει να τα προσέξουμε. Εκτός της Λαμίας, όλα τα άλλα είναι Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να ηρεμήσουν οι παίκτες και η ομάδα, δεν χάθηκε τίποτα! Τα κερδίζεις και είσαι πρωταθλητής, γιατί τα έχεις μέσα στην έδρα σου.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: